6. december 2023

“Nu trængte der til at blive malet”

Mange bruger julen på at være sammen med familien og slappe af, men for Byens Frisør i Hadsten, stod den på malearbejde det meste af tiden. Tiden var kommet til at få frisket salonen op.

Bente Winther Frederiksen, der er indehaver af Byens Frisør, har haft salonen i 13 år, og i al den tid, har der ikke rigtigt været tid til at gøre salonen i stand, men mellem jul og nytår skulle det være. For som Bente siger “Nu trængte der til at blive malet”, og så må jul være jul.

“Vi arbejdede fra morgen til aften, fordi vi skulle jo nå at være færdige, så folk kunne blive klippet igen inden nytårsaften. Vi havde to lukkedage, og det er længe siden, at vi har holdt salonen lukket på den måde. Det var noget af en opgave, hvor det ikke blev til meget søvn eller afslapning, men jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet”, siger Bente Frederiksen til ByensNyt.dk.

Bente har som tidligere nævnt haft salonen i 13 år, men har arbejdet i Byens Frisør siden 1981, så næste år, kan hun fejre 40 års jubilæum. Hun driver salonen sammen med sin datter, Wendie, og det ligger lidt i kortene, at hun overtager salonen, når Bente engang stopper.

“Lige nu kunne det sagtens være, at Wendie overtager, når jeg stopper, men der er stadig noget tid endnu, så det kan jo sagtens nå at ændre sig, lyder det fra Bente.

Salonen har fået nyt look
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler