28. februar 2024

Ny ejerkreds på plads i EDC Huset Hadsten og Hinnerup

Med udgangen af december måned stopper Jette Eriksen som ejer af EDC Huset Hadsten og Hinnerup, hvor hun indtil da har ejet 80 procent af virksomheden. Hun har solgt til to nuværende medejere samt en helt ny mand fra Horsens, der i forvejen har flere EDC butikker.

Jeanet Gårdsdal og Jens Christian Christensen har indtil nu ejet ti procent hver af EDC Huset, men øger fra årsskiftet denne del, så de sammen med den nye og tredje ejer, Alex Mandrup, hver ejer en tredjedel af virksomheden, der dækker over en butik i Hadsten og en i Hinnerup.

“Det har været en proces over tid, fordi allerede i år har Jette jo ikke været her i dagligdagen, men mere været med i baggrunden og stået for de administrative ting, mens vi har solgt boliger. Jette har trappet ned over en periode, og samtidig fået lært os godt op, men vi kan da godt føle nogen gange, at vi mangler hende til at tage nogle af de beslutninger, som hun tidligere gjorde for os, som for eksempel sponsorater, hvor vi bare kunne sende dem videre til hende”, kommer det grinende fra Jens Christian og Jeanet.

Beslutningen om at få en ny tredje person med i ejerkredsen har været undervejs et stykke tid, og her har Jette også hjulpet til, da det var hende der tog kontakt til Alex Mandrup, der er ejer eller medejer af 13 EDC butikker, og fra nytår 15.

“Det var egentlig ikke noget vi havde set komme, at der skulle en ny mand med, men det er noget som Jette har fået i stand via sit netværk i EDC, hvor hun lagde en føler ud i forhold til, om nogen kunne have interesse. Da vi hørte om det, bakkede vi faktisk lidt på det til en start, fordi skulle der nu komme en udefra som ville til at bestemme en hel masse og lave om i tingene, men sagde alligevel ja til at tage et møde, også da vi tidligere har mødt Alex i andre sammenhænge”, fortæller Jeanet og bliver suppleret af Jens Christian:

“Vi gik fra mødet med en god følelse, og var ikke i tvivl om bagefter, at det var det rigtige. Det var ikke den følelse vi tog afsted med inden mødet, men det var rigtig positivt det møde. Alex har mange års erfaring og ved hvordan man driver ejendomsmægler-virksomhed og hvordan man lykkes med det, så derfor er vi slet ikke i tvivl om, at han er den helt rette at have med på holdet. Han kommer til at tage sig af det bagved, mens det bliver os der skal sælge boliger, og det er den helt rette fordeling, fordi så gør vi det, vi er bedst til”

Stort potentiale i Hadsten og Hinnerup

Den nye medejer, Alex Mandrup, der holder til i Horsens, glæder sig til samarbejdet med Jeanet og Jens Christian, hvor han og hans team skal hjælpe til med det administrative, mens det bliver Jeanet og Jens Christian der skal sørge for, at der bliver solgt nogle boliger.

“Jeg kommer ikke til at have min daglige gang i Hadsten og Hinnerup, men skal komme med input og sparring samt sørge for det administrative som der er en hel del af, blandt andet markedsføring. Det er jo på mange forskellige platforme i dag, og her er det jo ikke så vigtigt, om man sidder i Horsens eller Hadsten, så vi kan være med til at gøre mange ting lettere og mere effektivt”, lyder det fra Alex Mandrup overfor ByensNyt, og tilføjer:

“Jeg glæder mig til at arbejde med Hadsten og Hinnerup, som jo vækster meget i disse år, og som er nogle super spændende områder med masser af nybyggeri og stor tilflytning, og så ser jeg frem til samarbejdet med Jeanet og Jens Christian, som jo er nogle dygtige unge mennesker, som gør det rigtigt godt i hver deres by”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler