21. september 2021

Ny formand for Hadsten Handel

I går aftes havde Hadsten Handel sin årlige generalforsamling, som normalt afholdes i marts, men grundet forsamlingsforbuddet var rykket til 25. maj.

Der var tre bestyrelsesmedlemmer der var på valg, herunder formandsposten, som indtil i går var besat af Hans Peder Hansen, der er afdelingsdirektør i Vestjysk Bank. Lars Simonsen, også kendt som Lars Blomst, der er medejer af Hadsten Blomster, valgte at udfordre Hans Peder, der dog trak sit kandidatur, hvorefter Lars kunne vælges uden modkandidat. Lars Simonsen har tidligere været formand for Hadsten Handel, og er nu igen klar til en tørn i front for byens handelsstadsforening.

Mads Sørensen fra Kvickly Hadsten og Anne Mette Holm, der ejer Mette Sko samt Kop & Kande, blev valgt som menige medlemmer efter kampvalg.

Resten af bestyrelsen består af: Lykke Laursen fra Lokalavisen og Lotte Thurley fra Butik Nathalie der er menige medlemmer, mens Hanne Brandbyge Ørholst fra Matas og Søren Andreasen fra Paragraf Advokater er suppleanter.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
11.2 ° C
13.1 °
10.6 °
93 %
5.3kmh
100 %
tirs
11 °
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °