20. juli 2024

Ny Padelhal kan være på vej til Hadsten

I Hadsten er der allerede nu seks padelbaner fordelt på to centre at boltre sig på, og snart kan flere være på vej til den hastigt voksende sportsgren der har taget Danmark med storm.

Bor man på Flegebakken og Sejlager, eller er ansat på Hjælpemiddelservice, så får man, hvis alt går efter planen, snart endnu tættere til padelbaner end man i forvejen har, da et nyt padelcenter kan være på vej til området.

Favrskov Kommune har netop sendt en stor grund på Kildebakken i det sydlige Hadsten i udbud, hvorpå der kan opføres en padelhal. Lokalplanen tillader både udendørs og indendørsbaner, men kommunen ønsker kun indendørsbaner i denne omgang. Grunden er på næsten 7000 kvadratmeter, hvoraf man kan bygge på halvdelen af grunden.

Du kan læse meget mere om udbuddet og hvordan du byder på grunden, der kun kan købes, hvis man vil bygge en padelhal, på Favrskov Kommunes hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler