Der er i den grad gang i take-away markedet i Hadsten for tiden. 1. april åbnede Pumpui i Østergade, der laver thaimad og sushi, og snart åbner der en pita og burgerbar i Søndergade.
Den nye pitabar åbner i lokalet, hvor Hadsten Grillkylling indtil for nylig havde til huse, og skal de næste par uger ombygges, så man i stedet for grillkyllinger, kan lange pita´er og burgere over disken.
Det er Asim Oguz der har overtaget lokalet, og han har tidligere haft en lignende forretning i Stevnstrup, men er nu klar til at prøve kræfter med Hadsten.
“Det hele bliver lavet fra bunden, både pita og burger, og kødet bliver flammegrillet, så det er noget helt nyt, i forhold til det, man ellers kan få i Hadsten. Stedet kommer til at hedde “Markus Pita & Burger”, og jeg satser på, at vi kan åbne i midten af uge 19, hvis det hele går efter planen”, fortæller Asim til ByensNyt.
Asim fortæller videre, at han håber at byen og kommende kunder vil tage godt i mod ham, og at han ser frem til at åbne i Hadsten, endda så meget, at han allerede nu har bestemt sig for, at han vil sponsere et fodboldhold i HSK, så han kan få vist sit navn frem.