27. maj 2024

Ny souschef på plads i Kvickly Hadsten

Der er kommet ny souschef i Kvickly Hadsten, og for første gang i mange år, er det en kvinde der har indtaget posten. Hun hedder Majken Wistoff, og kommer fra en stilling som nonfood-chef i Kvickly Nørresundby, der er tre gange så stor som Kvickly Hadsten.

Majken, der i modsætning til mange andre i faget, er ikke butiksuddannet, men har derimod en økonomiuddannelse med sig, og var før jobbet i Nørresundby, ansat ni år som distriktschef i Aldi, hvor hun havde ansvaret for seks butikker.

“Da jeg startede i Nørresundby, så var det faktisk første gang, jeg sådan for alvor var med på “gulvet” og havde fingrene i varerne, så det var en helt ny verden der åbnede sig her. I de godt halvanden år jeg var i Nørresundby, brugte jeg meget af tiden på at lære, hvordan en hverdag i en butik fungerer, blandt andet med Coops systemer, som jeg jo ikke kendte til”, fortæller Majken, der bor i Støvring, syd for Aalborg.

Kvickly Hadsten er med sine 1720 kvadratmeter, den mindste butik i kæden, mens butikken i Nørresundby er på 6000 kvadratmeter, så udover udfordringen om at gå et niveau op i ansvar, så var størrelsen af butikken i Hadsten også med til at lokke Majken syd på.

“Udover at det er et niveau op i ansvar, så var størrelsen i Hadsten også med til at gøre det interessant. Kvickly Nørresundby er jo et kæmpe varehus, så det er en helt anden type hus og en helt anden type personalegruppe her i Hadsten end det jeg kommer fra, hvilket jeg tænker er godt at få prøvet, inden jeg på et senere tidspunkt selv skal ud og stå på egne ben. Her får jeg også mulighed for, at have berøring med alle varegrupper, mens det i Nørresundby kun var nonfood, som jeg beskæftigede mig med. Så nu har jeg også prøvet at sætte pålæg på plads, for første gang i mit liv”, kommer det med et stort smil fra Majken.

At der næsten allerede er sat en slutdato på Majkens ansættelse, er helt efter bogen, og et klassisk forløb inden for Coop-kæden, der gerne vil være med til selv at sikre fødekæden gennem hele systemet, fortæller varehuschef, Mads Sørensen.

“Vi vil rigtig gerne være med til at sikre fødekæden internt, og udvikle kommende varehuschefer, hvilket jeg tror er med til at udvikle en god drivkraft. Her i Hadsten har vi mange med høj anciennitet, en del endda kun her fra butikken, så det kræver også, at vi fra tid til anden får et skub udefra, og det kan Majken være med til. Så man ved godt, at det er på lånt tid, som regel, når man ansætter en souschef, og i en tid, hvor det er svært at rekruttere folk, så er det den rigtige måde at gøre tingene på. Mens man i en butik som Nørresundby måske mere udvikler folk til netop at blive souschef, så er vi en butik, der er med til at udvikle varehuschefer”, lyder det fra Mads.

Majken overtager stillingen fra Frederik, der har købt en båd sammen med sin kæreste, og nu skal sejle rundt i Europa i det kommende år.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler