28. oktober 2021

Ny udstykning på vej ved Ginneruplund

I det sydlige Hadsten er udviklingen af et nyt bolig- og erhvervsområde ved Ginneruplundvej påbegyndt. Boligområdet kommer til at rumme cirka 85 attraktive parcelhusgrunde.

Det er en nyhed, der glæder privatkundechef i Sparekassen Kronjyllands Hadsten-afdeling, Jonas Lindgaard:

“Med den nye udstykning i den sydlige del af Hadsten, bliver området endnu mere attraktivt, og det understreger endnu en gang, at Hadsten er en by i udvikling. I Sparekassen Kronjylland har vi de senere år hjulpet familier på både Flegebakken og Seglager med at få drømmen om et nybygget hus opfyldt, og det håber vi naturligvis også at kunne komme til med mange af de familier, som køber en grund i den nye udstykning med henblik på at få opført drømmehuset.”

Byggemodningen og anlægsarbejdet for boligområdet påbegyndes nu, og det forventes, at arbejdet er færdigt i midten af 2023.

“Vi ser det som en naturlig del af Sparekassens lokale tilstedeværelse at hjælpe folk videre, når behovet for en ny bolig melder sig” – udtaler Jonas Lindgaard og fortsætter: “Vi sikrer, at kunderne føler sig økonomisk trygge gennem hele byggeprocessen, men også at de på den lange bane har råd til deres drømme” – forklarer privatkundechefen i Sparekassens Hadsten-afdeling, Jonas Lindgaard.

Kommunen tiltrækker rekordmange førstegangskøbere

“Hadsten – og Favrskov Kommune i det hele taget – er med sin attraktive beliggenhed og generelt overkommelige boligpriser blevet et efterspurgt område især blandt førstegangskøberne, og det er da også dem, vi møder allerflest af blandt køberne i vores afdeling i Hadsten. Det er kun godt for Hadsten med førstegangskøbere, da det typisk betyder, at nye familier vælger at bygge deres familieliv op her. Det giver børn til vores skoler og fritidsaktiviteter, købedygtige borgere i den arbejdsdygtige alder og skattekroner til vores kommune”, lyder det fra Jonas Lindgaard.

Ifølge Danmarks Statistik var hele 63 procent af boligkøberne til enfamilieshuse i 2020 i Favrskov Kommune førstegangskøbere. Det er den højeste andel på landsplan.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
scattered clouds
11.8 ° C
12.5 °
10.9 °
91 %
5.2kmh
48 %
tors
12 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °