29. marts 2024

Ny vicefilialdirektør i Nordea Hadsten kommer med 20 års erfaring

Maria Kjær kan snart fejre, at det er 20 år siden, hun begyndte som elev i Nordea. Nu er hun vicefilialdirektør i Nordea Hadsten.

Det er en kvinde med stor erfaring, der har fået ansvaret for Nordeas afdeling i Hadsten. 39-årige Maria Kjær begyndte som elev i banken i 2003 og har været i Nordea lige siden. I sensommeren sidste år tiltrådte hun som vicefilialdirektør i Nordea Hadsten, og det har været både spændende og anderledes.

”Tidligere sad jeg i Aarhus på et hovedkontor med 500 medarbejdere, så det er jo noget helt andet at være et mindre og mere lokalt sted. Men det er rigtigt dejligt at være her, vi har en god afdeling,” siger hun til ByensNyt.

God bank og god by

Som vicefilialdirektør må Maria Kjær dele gunst mellem to afdelinger. Hadsten er en del af Nordeas Markedsområde Randers, hvor også afdelingerne i Randers og Aars indgår. Hovedansvaret for Hadsten og Aars-afdelingerne er delt mellem de to vicefilialdirektører i markedsområdet, hvorefter de deles om filialen i Randers. To dage om ugen møder Maria Kjær derfor op i Randers, og de resterende tre dage bruger hun i Hadsten.

”I starten skulle jeg lige vænne mig til at være to steder, men det handler om at finde en balancegang og snakke med den enkelte medarbejder om, hvad de har brug for. Og så har vi jo lært under corona, hvordan man kan tage mange ting over telefonen,” siger hun.

Maria Kjær står for den daglige drift i afdelingen i Hadsten, og det er ifølge hende et skønt sted at være – både byen og banken.

”Det er dejligt at være her i afdelingen, vi har det godt med hinanden og er gode til at få nye kunder. Jeg har også været til lidt møder med handelsstandsforeningen, og det er fedt at komme ud og se, hvad der rører sig. Og mit indtryk er, at man rigtigt gerne vil byen og gøre nogle gode ting for den,” siger hun.

Privat bor Maria Kjær i Randers med sin mand Martin, der er erhvervsrådgiver i Sparekassen Danmark i Randers. Sammen har de Emma på 14 år og Mikkel på 11, og selvom det ligger til familien, så regner Maria Kjær ikke med at de vil gå i forældrenes fodspor.

”De siger stort nej til at arbejde i en bank, men det gjorde jeg også selv. Min mor arbejdede faktisk også i et pengeinstitut, og jeg sagde, at jeg aldrig skulle være i en bank, og så endte jeg her alligevel,” siger vicefilialdirektøren.

Caroline Balslev
Caroline Balslev
Caroline Balslev er journalist og en del af redaktionen på ByensNyt. Caroline har erfaring med lokaljournalistik fra blandt andet Hammel og omegn. Hun er født opvokset i København, men bor i dag i Aarhus.

Relaterede artikler