26. januar 2022

Nye iværksættere fik god sparring i Sløjfen

Der var fokus på tiltrækning af kunder og udarbejdelse af forretningsplan da Favrskov Erhverv d. 12. oktober holdt iværksættercafe i Sløjfen.

Der var tilmeldt 7 nye iværksættere som først fik en orientering fra et etableret iværksætter om den svære start med at etablere virksomhed og tiltrække de første kunder og få skabt et stabilt grundlag for virksomhedens eksistens.

Herefter var der god dialog mellem de 7 nye virksomheder, med sparring fra erhvervschef Jørgen Schytter og vejledning om, hvordan man udarbejder en forretningsplan og hvad man kan gøre for at få de første kunder.

“Vi forsøgte at holde tingene ned på jorden med en praktisk tilgang og helt konkret tage udgangspunkt i den enkeltes forretning og det lod deltagerne til at være meget tilfredse med. Der er jo altid nogle tiltag, som kan virke i mange sammenhænge, men det er også vigtig at lytte til, hvilken forretning, de hver især ønsker at få op at stå og det synes jeg vi lykkedes med” fortæller erhvervschefen til ByensNyt.

Iværksætterne lyttede til erhvervschefen inden de gik ind i en god dialog om tiltrækning af kunder.

Iværksætterne til iværksættercafeen var meget forskellige. En ville være handelsagent mellem Polen og Danmark, en anden arbejde med digial teknologi på tværs af landegrænserne og andre ønskede at starte mere traditionelle virksomheder, men ens for dem alle var behovet for at beskrive virksomhedens forretningsgrundlag, så man fremstår attraktiv over for kunder og samarbejdspartnere og der kan Favrskov Erhverv hjælpe dem godt på vej.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
6.5 ° C
6.9 °
5.9 °
90 %
8.2kmh
93 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °