28. februar 2024

OK Plus blev vinder af handicapprisen

Det blev Ole og Eil Dragenberg fra OK Plus, der tidligere i dag d. 1. december overraskende og glade kunne modtage Favrskov Kommunes Handicappris overrakt af borgmester Lars Storgaard

Handicapprisen, instiftet af kommunens handicapråd er med til at sætte positiv fokus på forholdene for mennesker med handicap. Prisen der er på 5.000 kr. blev af borgmesteren overrakt til Ole Dragenberg, der forpagter tankstationen OK Plus i Hadsten og sønnen Emil Dragenberg, og han sagde i den forbindelse, at handicapprisen er en pris, som sætter initiativ, ildhu og fællesskab i højsædet.

“Favrskov Kommune skal være et godt sted at bo, arbejde og leve for alle. Det betyder, at mennesker med handicap får mulighed for at udvikle og udfolde sig, og at de på lige fod med andre kan blive en del af kulturelle, sociale, frivillige eller andre typer af fællesskaber”, lød det blandt andet i borgmesterens tale.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler