26. januar 2022

Randers+Radius er blevet købt

Randers+Radius, der designer og producerer møbler primært til kontraktmarkedet og ligger på Tolsagervej lige uden for Hadbjerg er blevet købt af Andersen Furniture, som netop har skiftet navn til Design Concept Denmark..

Niels Kastrup (foto lånt fra LinkedIn)

For de to indehavere Niels Kastrup og Lars Andersen var beslutningen om at sælge ikke så vanskelig, lyder det i en pressemeddelelse. “Vi anser Design Concept Danmark som den rette virksomhed til at drive vores brand videre. Vi har gennem mange år haft kendskab til Andersen Furniture og vi ved derfor at de kan drive vores værk videre i rette ånd”.

“Produkterne fra Andersen Furniture på kontraktdelen matcher vores rigtig godt og vi ser derfor et stort potentiale fremadrettet, når de to brands skal supplere hinanden. Vores medarbejdere bliver en del af en lokal virksomhed og både Lars og jeg fortsætter hos Design Concept Denmark, hvor vi vil have fokus på at drive Randers+Radius videre i de nye rammer” lyder det fra Niels Kastrup, der er den ene af de to nu tidligere ejere.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
6.5 ° C
6.9 °
5.9 °
90 %
8.2kmh
93 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °