27. maj 2024

Røde Kors flytter ind i Sundhedshuset i Hadsten

Til marts bliver lokalet, der tidligere har huset diskoteket “Gokken” omdannet til Røde Kors genbrugsbutik, der lige nu, har til huse lidt længere henne ad gaden.

Dermed bliver endnu et lokale i Sundhedshuset udlejet, og det glæder naturligvis Lars Persson, der er indehaver af Hadsten Apotek og medejer af Sundhedshuset.

” Vi glæder os i Sundhedshuset til, at Røde Kors flytter ind med deres aktiviteter. Det gør, at vi på knap 2 år er gået fra at huset stod næsten tomt, til at der nu er aktiviteter i alle lejemål i huset” siger Lars Persson, der er medejer af Sundhedshuset Hadsten sammen med fysioterapeut Karsten Høgh og Kiropraktorerne Pia og Anders Tromholt, i en pressemeddelelse.

Også hos Røde Kors er der glæde, og her er man især glad over, at man nu har udsigt til mere plads, hvilket gerne skulle gøre butikken mere overskuelig.

”Vi har længe ønsket os at få en lidt større butik, hvor vi kan have et godt overblik og udvikle vores forretning med salg af genbrugstøj. Vi oplever, at der er et stigende ønske om at købe genbrugstøj især blandt de unge” siger Margit S. Larsen formand for Røde Kors Hadsten – Hinnerup.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler