21. maj 2024

Salg af kosttilskud, møbler, solcelletag og konsulentydelser fra Hadsten har skabt gazeller i 2022

Både Balderus, der med sit fine håndværk, polstring og flet bringer nyt liv til danske designmøbler og Rosborg, der sælger kvalitetsmøbler, har i 2022 opnået den fine gazelle kåring.

Det samme har Deepseapharma, der er web-forhandler af bl.a. kosttilskud og Phønix Tag Energi, der bl.a. tilbyder tagkonstruktioner med indbyggede solceller samt A-Leaf ApS, der tilbyder specialiserede konsulentydelser indenfor vindindustrien, stål og infrastruktur til kunder i hele verden. Sidstnævne er beliggende i sundhedshuset og er i markant vækst.

Men alle fem virksomheder, der ligger i 8370 har af Dagbladet Børsen opnået den fine gazelle-kåring i 2022.

En virksomhed kan blive gazelle, hvis den i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst har fordoblet omsætningen over de fire år. Hvis virksomheden ikke opgiver omsætning i sit regnskab, beregnes væksten på baggrund af bruttoresultatet.

Udover de mange anerkendte renoveringsopgaver fik Balderus i 2022 også igangsat produktion af virksomhedens helt egen ny-klassisker EK-48, der har vist sig at være en ganske god succes.

Knud Silkjær, Balderus ApS med sin nye stol
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler