12. april 2024

Sparekassen Kronjylland samler afdelinger i Hadsten og Hinnerup

Medarbejderne i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Hinnerup rykker 15. juni til Hadsten i en stor samlet afdeling. Det er en beslutning, der er truffet på trods af, at Sparekassen faktisk oplever en flot vækst i Hinnerup.

“Hinnerup afdeling er inde i en rigtig god udvikling med en betydelig kundevækst, derfor vil vi også fremover være en stor og aktiv del af Hinnerup, hvor vi støtter med eksempelvis sponsorater og gavefondsbidrag. Det ændrer en ny fysisk placering ikke på. Virkeligheden er bare, at vores kunder bruger den lokale fysiske afdeling markant mindre end tidligere. Derfor vurderer vi, at vi kan gøre det endnu bedre ved at samle kræfterne og skabe en rigtig stærk og attraktiv afdeling med stor fleksibilitet og høje kompetencer på alle områder”, fortæller områdedirektør Jens Brix.

“Det er over de seneste år blevet stadigt sværere at drive afdelinger med få medarbejdere og sikre den tilgængelighed, som vores kunder forventer, når blandt andet ferier og fridage skal gå op. Vi oplever desuden, at det i flere af vores mindre afdelinger, herunder i Hinnerup, er meget svært at tiltrække nye medarbejdere i takt med, at vi får flere kunder eller en medarbejder eksempelvis skifter til en af vores andre afdelinger. Derfor vurderer vi samlet set, at en sammenlægning er den bedste løsning for både kunder og medarbejdere”, forklarer Jens Brix.

Alle medarbejdere fra Hinnerup flytter med, og alle kunderne beholder dermed deres nuværende rådgiver. Anders Rye Jensen, der i dag er afdelingsdirektør i Hinnerup, bliver ny afdelingsdirektør for den nye, større Hadsten afdeling. Her afløser han Anders Skovgaard Juel, der har ønsket at prøve noget nyt og fået en stilling som kreditchef i Sparekassens Kreditafdeling i Randers. Den rokering har også haft indflydelse på timingen i sammenlægningen, fortæller Jens Brix. Der vil senere blive afholdt en goddag- og farvel-reception for de to gange Anders

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler