17. juli 2024

Stærkt tilbud til virksomheder i Favrskov

Det er Favrskov Kommune og Favrskov Erhverv, der står bag, når op til 20 virksomheder i Favrskov får mulighed for at deltage i en 2½ dags workshop med det anerkendte rådgivningsfirma EnergySolution om bæredygtighed og grøn omstilling.

Erhvervschef Jørgen Schytter

Der er et stigende pres på virksomheder om at være i stand til at dokumentere, hvad man gør for at reducere CO2 aftrykket og medvirke til den grønne omstilling. Er man god til det vil man ofte opleve at man får en konkurrencefordel i forhold til virksomheder, der slet ikke forholder sig hertil.

“Vi synes det her er en fantastisk mulighed for kommunens virksomheder” siger erhvervschef Jørgen Schytter. “Det er vigtigt, at man forholder sig til den grønne dagsorden og vi hører flere og flere spørge til, hvordan man kan forberede sig, på et praktisk plan”

På workshoppen kommer man på forkant og får konkrete værktøjer til, hvad man rent praktisk selv kan gøre som virksomhed.

Workshoppen er for alle virksomheder i Favrskov Kommune. Dvs. ikke kun medlemmer af Favrskov Erhverv og det koster normalt 5.500 kr. at deltage men grundet tilskud fra Favrskov Kommune kan du og din virksomhed komme med for kun 500 kr.

Workshoppen finder sted over tre dage her i september og du kan tilmelde dig her: Klimaworkshop

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler