19. maj 2024

Stemningen fra før Corona var tilbage i Søndergade

Fredag aften var der Herrefed Fredag i Hadsten, og der var næsten en lidt løssluppen stemning, på den gode måde, i Søndergade, hvor der var musik, flotte biler og gode tilbud.

Vejret havde i løbet af fredagen ikke vist tegn på optimisme, men som eftermiddagen skred frem, lysnede det op, og da klokken var 18, så var der nærmest sydlandsk stemning i Hadstens handelsgade.

Der var linet op med den ene flotte bil efter den anden, både nye og gamle, så der var i den grad noget at kigge på. To gange i løbet af aftenen, spillede John Mogensen Live op til fællessang med mange gode klassikere fra John Mogensens lydkatalog, mens folk nød en øl eller et glas vin. Der var smagsprøver flere steder, og Hadsten Optik havde rykket ud i gaden med en grill, så der var noget for enhver smag.

Der var mange mennesker der havde valgt at bruge en del af deres fredag aften i Søndergade, og man fornemmede klart, at folk så småt er ved at være tilbage til mere normale tilstande, hvilket i den grad er tiltrængt.

Hadsten Handel stod som vanligt bag arrangementet, og fra flere butikker som ByensNyt.dk var forbi, lød der kun positive ord til aftenen, som fik vist, at Hadsten har et særdeles godt handelsliv, og at folk gerne vil bakke op om det.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler