18. januar 2022

Tre virksomheder fra 8370 på årets gazelleliste

Da Børsen fredag morgen offentliggjorde listen over årets 1966 gazeller i Danmark var der igen virksomheder registreret med postnummer 8370 på listen.

ByensNyt kunne for en måneds tid siden berette om at App-udviklervirksomheden Holion ApS (billedet) havde modtaget prisen. Derudover har Østjysk Dyretransport beliggende på Voldum-Rud vej modtaget prisen. Endelig har Hinnerup Optik også modtaget gazellen og det er jo i virkeligheden lidt af en tilsnigelse at kalde den en Hadsten-virksomhed, da forretningen jo som navnet angiver er beliggende i Hinnerup, men da ejeren af forretningen bor i Hadsten, er den registreret her.

Skal man være gazellevinder skal virksomheden som minimum omsætte for 1 million kroner eller skabe et bruttoresultat på 0,5 millioner kroner. Derudover skal virksomheden have oplevet en vækst i omsætning eller bruttoresultat i mindst fire af de seneste regnskabsår og den samlede sum skal have et positivt resultat på bundlinjen. Man skal herudover som minimum have fordoblet omsætningen eller sit bruttoresultatet gennem de sidste fire regnskabsår.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
scattered clouds
6.1 ° C
6.9 °
4.7 °
94 %
7.3kmh
32 %
tirs
6 °
ons
6 °
tors
1 °
fre
2 °
lør
4 °