8. december 2023

Trods Corona: Hadsten Computer har vind i sejlene

2020 har i den grad stået i Coronaens tegn, hvilket de også mærkede i Hadsten Computer i starten, men denne sommer har været forrygende, og salget er tredoblet i forhold til sidste år. Samtidig er salget til institutioner og private virksomheder også støt stigende.

Under nedlukningen af samfundet i marts og april, havde Hadsten Computer gang i mange forskellige tiltag, blandt andet med udbringning af varer, konkurrencer og et Corona-forum, hvor man kunne søge hjælp lokalt. Indehaver Stefan Granholm tror, at disse tiltag, sammen med mange andre faktorer gør, at butikken lige nu, oplever stor vækst, både lokalt, men faktisk også fra Randers og Aarhus.

“Vi har haft en rigtig god sommer, hvor vi har tredoblet vores omsætning i forhold til sidste år, så jeg er godt tilfreds lige nu. Vi har også oplevet stor søgning fra private firmaer i forhold til servicering af deres udstyr, og så har vi fået hul igennem til en del institutioner. Her har vi fået opdateret deres Ipads og computere, og i flere tilfælde sparet dem for mange penge, fordi de havde overvejet at købe nyt”, fortæller Stefan Granholm til ByensNyt.dk.

Flere kunder fra Aarhus og Randers

Ikke nok med, at kunderne i Hadsten for alvor har fået øjnene op for butikken i Søndergade, så har folk fra Aarhus og Randers også lagt mærke til Hadsten Computer, og snart åbner Stefan op for, at man kan sende sit udstyr til Hadsten, og så få det sendt retur, når opgaven er udført.

“Jeg tror at folk har opdaget, at vi er meget mere end bare skarp på prisen. Vi sætter kunden i fokus, og sætter en ære i, at folk bliver ordentlig vejledt, således at de kommer hjem med det helt rigtige. Hvis vi ikke selv kan løse opgaven, hjælper vi også med, at finde dem, der så kan, og er folk i tvivl om noget, så råder vi dem ofte til, at lige gå hjem og tænke over det, inden de køber produktet”, lyder det fra Stefan, som tilføjer:

“Vi er typisk mindst lige så billige, og i mange tilfælde billigere end de store kæder på mange ting, men det der vægter højest hos os er, at folk går herfra med en god fornemmelse. Vi er tre faste i butikken, og det tror jeg også gør noget godt, så ved folk, hvem de handler med, og de ved, at det vi siger, det kan vi stå inde for”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler