17. juli 2024

Vestjysk Bank ansætter historisk højt antal trainees

Der er hård kamp om arbejdskraften i den finansielle sektor i disse år. Det tager Vestjysk Bank nu konsekvensen af og øger antallet af finanstrainees væsentligt med henblik på fastansættelse efterfølgende. Også i Hadsten er der ansat en ny trainee.

Netop nu tager Vestjysk Bank imod nye trainees, og antallet er højere end nogensinde før. Banken siger velkommen til i alt 13 unge mennesker, som hver især skal tilbringe det næste år i en af bankens filialer, hvor de skal specialisere sig inden for finansiel rådgivning.

Beskæftigelsesprocenten har været høj de seneste år, og det kan også mærkes i Vestjysk Bank, når der skal ansættes nye rådgivere. Derfor har banken besluttet at uddanne flere rådgivere internt i banken, og det er der flere fordele ved. 

– For det første håber vi naturligvis, at de trainees, vi ansætter, har lyst til at blive hos os, når de er færdiguddannede som rådgivere – og sådan har det også været historisk set. Vores trainees plejer at være rigtig glade for at være i banken, fordi de oplever, at vi giver en høj grad af ansvar kombineret med en masse praktisk erfaring. Så ofte er ansættelsen af en trainee begyndelsen på et langvarigt ansættelsesforhold, fortæller HR-direktør Oda Jensen og fortsætter:

– Vi har jo en ambition om at være Danmarks stærkeste lokalbank, hvilket i høj grad handler om at være tæt på kunderne og have en langvarig relation til dem – og her spiller vores rådgivere en vigtig rolle. Derfor har det stor betydning for os, at vi også har langvarige relationer til vores medarbejdere. Samtidig er det en fordel, at de unge mennesker allerede har et indgående kendskab til bankens værdier og kultur, når de er færdiguddannede som rådgivere.

Ny trainee i Hadsten
I filialen i Hadsten har Vestjysk Bank ansat Christina Frederiksen som finanstrainee. Christina er 28 år og bor i Aarhus.

Finanstrainees
Finanstrainees er enten uddannet finansøkonom eller finansbachelor inden for finansiering, forsikring og ejendomshandel- og administration.  
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler