27. maj 2024

[logoshowcase limit ="-1" cat_id="category_ID" slides_column="5"]

8370Det skerFå tilsendt nyheder og vind rødvin

Vi er skiftet til sommertid, og på en dag, hvor solen står højt på himlen, og det begynder at smage lidt af forår, så tager vi lige en hurtig konkurrence igen.

Endnu engang er det i samarbejde med vores gode partner, Skjold Burne i Søndergade, der denne gang sætter en flaske skøn rødvin på højkant, som vist på billedet nedenunder.

Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig ByensNyt.dks nyhedsbrev, som du finder i toppen af siden, hvis du er på en computer, og i bunden af siden, hvis du er på en mobiltelefon.

I morgen tirsdag klokken 18, trækker vi lod mellem alle der på dette tidspunkt er tilmeldt nyhedsbrevet, og vinderen får direkte besked.

Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, så klik lige forbi Skjold Burnes egen side på ByensNyt.dk, som du finder ved at klikke på deres logo i toppen af siden.

Skjold Burne er også at finde på https://favrskovonline.dk/kategori/hadsten/ hvor butikken, sammen med mange andre fra Hadsten, har gode tilbud som bringes lige til døren.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.