1. februar 2023

FamilieMessen udskydes til foråret 2021

Familiemessen i 2019 slog besøgsrekord, med over 3.000 besøgende på de 6 timers messe i vestjyskBANK Arena. Men der bliver desværre ingen familiemesse i 2020. 

Efter grundige overvejelser har foreningerne bag (Hadsten Håndbold, HSK Fodbold og Hadsten Hawks Basketball), samt arrangørteamet bestående af Simon Buus Olsen og Michael Hertz, besluttet at udskyde messen til foråret 2021, nærmere bestemt søndag d. 18/4-2021. 

Vi vil helt sikkert godt kunne afholde messen under ordnede forhold i samspil med Sundhedsstyrelsen og deres anbefalinger og godkendelse af vores setup, men det vil blive meget anderledes ift. normalen. Og der blev vi enige om at vores produkt som Familiemessen er blevet over årene, skal gøres fuldt ud og ikke noget halvt, som det vil blive i dette tilfælde”, fortæller Simon, der har stået for messen i de seneste to år, sammen med den tekniske chef Michael Hertz. 

I stedet bliver det nu til en forårsmesse, hvor Simon ser frem til at prøve noget lidt andet af ”end det vi plejer”. 

Det bliver jo stadig med det samme slags setup, så det er ikke fordi vi vil forsøge noget helt nyt. Men vi får nu muligheden for måske at kunne tiltrække andre udstillere måske, fordi årstiden er en anden, og derfor kan andre måske være interesserede i at vise sig frem i dette øjemed”, forklarer Simon. 

Familiemessen har efterhånden været en fast del af eventkalenderen i Hadsten by, og er blevet et tilløbsstykke hen over årene, med flere og flere besøgende. Herudover er det blevet noget som virksomheder og udstillere ser frem til, fordi messen har været så velbesøgt og været meget differentieret i sin måde at gøre tingene på. 
Det har også været en messe for alle aldre, med andre ord for hele familien. 

Men Simon, Michael og foreningerne bag, mente ikke det var tiden lige nu, til at prøve en Corona-version af, af Familiemessen. 

Situationen med Coronavirus, er enormt svær at agere i som eventmanager. I sommerferien var jeg sikker på vi afholdt den, men så kom der opblusning i Aarhus og Silkeborg og der var vi ved at aflyse. Vi slog koldt vand i blodet og i princippet kan vi godt nu arrangere den med Sundhedsstyrelsens godkendelse formentligt, også på trods af opblusning i København og Odense. 
Men om 14 dage kan situationen være en helt anden igen. Og den stop-and-go hele tiden, vil devaluere produktet endnu mere end vi så vurderede det ville i forvejen. Nu udskyder vi så, og håber der er åbnet helt eller langt mere op end lige nu, når vi rammer april måned
”, slutter Simon af. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler