28. februar 2024

Favrskov Revyen er udtaget til deltagelse i DM i Lokalrevy

Efter nogle års fravær vender DM i Revy tilbage til Juelsminde d. 10. september, dog i en lidt reduceret udgave og atter en gang er det med deltagelse af Favrskov Revyen.

I år deltager 10 revyer fra hele landet og heraf har Favrskov Revyen fået udtaget to numre. Det ene nummer er sketchen “Orienteret” som var med i Favrskov Revyen i 2020. I nummeret, der er skrevet af undertegnede mødes to tidligere skoleveninder efter mange år, hvor den ene i mellemtiden er blevet, hvad man med et moderne udtryk kan kalde temmelig woke. Hun har været ved numerolog og har skiftet navn fra Ulla til Gerd, da det er mere kønsneutralt og hun bruger delecykel. Vand drikker hun kun, hvis der er ioniseringsmaskine på blandingsbatteriet, som jo som bekendt bekæmper vandets frie radikaler. Den anden veninde er mere jodnær og får til sidst i sketchen mere end nok af den tidligere venindes alternative livsførelse.

De to veninder blev herligt spillet af Tina Vejby og Anette Lyngaa og det er da også disse to der deltager i konkurrencen i Juelsminde.

Det andet nummer, der er udtaget er monologen “Når bare det swinger” Nummeret er skrevet af Tina Vejby og var med i Favrskov Revyen i 2021. Her er det igen Anette Lyngaa, der spiller en singledame med masser af former til både gården og gaden og som på en fantastisk morsom måde, fortæller om, hvordan hun til trods for svigtende succes med sine seneste mange dates, stadig holder humøret oppe. Og denne gang mener hun, at hun har fat i det helt rigtige. Dette nummer blev med stor succes også opført af Aalbæk Sjøw her i foråret.

Har du lyst til at bakke Favrskov Revyen op og og deltage i DM i Revy i Juelsminde d. 10. september finder du billetter her: DM i Revy

De 10 deltagende revyer er udover Favrskov Revyen; Samsø Revyen, Lillerød Revyen, Haderslev Revyen, Bogense Revyen, BSS Revyen, Als Revyen, Foderstof Revyen og Bramming Revyen.

Favrskov Revyen spillede første gang i 2009 og opfører hvert år fire forestillinger i Sløjfen.

Favrskov Revyen spiller næste gang d. 29., 30., 31. marts samt 1. april 2023.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler