21. maj 2024

Fede artister for de unge på årets Lilleåmarked

Lions sætter tryk på stemningen for de unge når de lørdag den 13. august spiller op med mediestjernen, sangeren Jimillian og DJ kometen DJ Simon Ringholm.

Det er to meget populære artister som Lilleåmarkedet kan præsentere og Lions håber på stor tilslutning fra de unge.

DJ Simon Ringholm

DJ Simon Ringholm har spillet i ind- og udland de sidste 16 år fra store festivaler til små forsamlingshuse. Simon kommer med et bredt musikkatalog, og der er dømt fest uanset, hvem han spiller for.

I løbet af aftenen giver Jimilian et show på scenen. Jimilian er topaktuel nu med udgivelser som ”Monte Carlo”, ”Typisk mig” og senest ”Smid tøjet”

Jimilian er vokset fra barnestjerne til teenageridol, og er nu en cementeret del af den danske musikscene. Når Jimilian i vanlig højenergisk stil indtager scenen, er der for alvor dømt fest.

Billetter koster kr. 75 + gebyr kr. 10 og bestilles her: Billetter.

Der er også mulighed for køb ved indgangen for kr. 100,-.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler