10. december 2022

FGU Østjylland rykker ind i NETTO, når butikken flytter op ved siden af Sundhedshuset

ByensNyt erfarer, at det er kommunen, der overtager butiksarealet, når Netto flytter og herefter lejer det ud til FGU Østjylland. FGU står for Forberedende Grunduddannelse, der er et tilbud til unge under 25 år, der har brug for at blive klar til en erhvervsuddannelse, gymnasial uddannelse eller til at få et arbejde. FGU Østjylland holder i dag til på første sal i det tidligere posthus i Østergade, hvor også fitnesskæde EasyFit holder til. Hvad de lokaler som FGU i dag anvender skal bruges til melder historien ikke noget om.

Det forlyder endvidere, at der inden FGU rykker ind skal isættes flere vinduer i bygningen, så de unge kan få et godt undervisningsmiljø.

ByensNyt vil i de kommende dage søge at få yderligere oplysninger om kommunens overtagelse.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler