28. februar 2024

Flagdagen blev flot markeret i Favrskov i dag

Da Favrskovs veteraner i dag ankom til kommunens administrationsbygning blev de mødt af et æreskommando fra Hjemmeværnskompagni Favrskov og repræsentanter med faner fra de danske soldaterforeninger. Pårørende og enkelte byrådsmedlemmer var også mødt op for at vise respekt for Danmarks udsendte.

Da Dannebrog var blevet hejst til tonerne til “Der er ingenting der maner” holdt borgmester Lars Storgaard en respektfuld tale til veteranerne og deres pårørende og mindede os om dem, der har betalt den højeste pris.

Med fanerne i spidsen gik deltagerne herefter til mindestenen, hvor der blev nedlagt kranse og sangen “Septembers himmel er så blå” blev sunget og der blev holdt endnu en kort tale til veteranerne.

Bagefter uddelte borgmesteren børnemedaljer til Ellen og Alfred på 5 og 7 år og så gik snakken lystigt ved bordene. Blandt de deltagende politikere så man fra Hadsten bl.a byrådsmedlem Niels Christian Selchau Mark.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler