22. maj 2024

Flot donation til Hadstenspejderne fra Danbolig Hadsten

2020 blev et rekordår for Danbolig Hadsten med mere end 100 handler, og i den forbindelse udloddede de 10.000 kroner til en forening eller aktivitet i Hadsten, der kom med den bedste begrundelse for, hvorfor netop de skulle have den flotte gave.

Der kom et stort antal gode bud på, hvem der kunne bruge 10.000 kroner, så udvælgelsen har ikke været nem, men i sidste ende faldt valget på Hadstenspejderne, der holder til på Ellemosevej.

I fredags var Joan Pank, der sammen med Tommy Risgaard, ejer Danbolig Hadsten så forbi spejderhytten på Ellemosevej, for at overrække checken på 10.000 kroner. Hvad pengene helt præcis skal gå til, vil spejderne fortælle i den kommende tid, men de skriver på deres facebookside, at de har en masse projekter i gang, som pengene skal være med til at virkeliggøre.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler