17. juli 2024

Flot hæder til Jytte Gadeberg

Der var fornem hæder til Jytte Gadeberg på Hadsten Inner wheels første møde efter sommerferien i aftes.

Inner wheel kunne tidligere i år fejre 50 års jubilæum men festlighederne blev afbrudt af coronakrisen. Hadsten Rotary Klub havde i dialog med bestyrelsen i Hadsten Inner Wheel besluttet sig for at hædre Jytte Gadeberg, da hun havde været med til at stifte Hadsten Inner Wheel og gennem årene har ydet en markant indsats for klubben. Det var derfor past præsident i Hadsten Rotary Klub Anders G. Christensen, der i aftes lidt forsinket kunne overrække Jytet Gadeberg prisen.

“Jytte Gadeberg har om nogen fortjent en påskønnelse for sit store arbejde gennem 50 år i Hadsten Inner Wheel” fortæller Anders G. Christensen. “Der var derfor heller ikke tvivl i mit sind om, at vi ved at tildele hende Rotarys fornemste hæder; en Paul Harris Fellow på den måde kunne vise vores respekt og anerkendelse. At hun så tilmed har været med fra starten som medstifter af klubben er jo en præstation i sig selv” siger Anders G. Christensen.

Jytte Gadeberg glædede sig til at komme hjem og vise hæderen til sin mand Hans Gadeberg, der selv er Paul Harris Fellow – endog med rubin. At både mand og kone er tildelt en Paul Harris Fellow er vist lidt af en sjældenhed, men familien Gadeberg har i den grad sat sit præg på de to klubbers udvikling og ikke mindst på klubbernes velgørende virke i byen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler