19. maj 2024

Flotte bidrag og god tilslutning til Stafet for Livet

Når årets Stafet for Livet finder sted på lørdag kl. 11.00 til søndag kl. 11.00 er der allerede nu flot tilmelding til flere af holdene og der er ligeledes doneret flotte beløb til den gode sag men du kan stadig sagtens nå at være med

Stafetformand Toni Olesen byder velkommen kl. 11.00 og giver dernæst ordet til borgmester Lars Storgaard der åbner ballet og holder fightertale. Herefter er der aktiviteter og underholdning hele døgnet. Mød op og gå en tur med venner eller familie og bidrag til den gode sag. Går du forbi Innerwheels og Rotarys telt kan du låne en af de orange sponsorveste og gå nogle ture med den på. Det vil skæppe yderligere til den gode sag.

Placeringsmuligheder for sponsorskilte

En ny mulighed i år er at købe reklameplads forskellige steder på ruten. Så hvis din virksomhed har et skilt, der trænger til at blive luftet, så kontakt Stafet for Livet og få det sat op på ruten. Så bliver du set adskillige gange af de mere end 500 der forventes at deltage i årets stafet.

Rygterne vil vide at ByensNyt allerede har bestilt en skilteplads langs ruten. Skal dit skilt også med?

Se muligheder for placering her ved siden af.

Du kan sagtens nå at tilmelde dig stafetten. Jamen, hvordan gør man? – tænker du måske. Du tilmelder dig blot et af de åbne tilmeldte hold her: Stafet for livet.

Hvis du har andre planer for weekenden så kan du også vælge at donere et beløb ved at klikke på et deltagernavn og indbetale eller ved at kontakte arrangørerne.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler