19. maj 2024

Forældreaften på Favrskov Gymnasium

Med et flot musikindslag fra et af 1. g’s musikhold og en tale fra rektor Morten Schytte Caspersen og elevrådets formandskab indledte Favrskov Gymnasium sin forældreaften tirsdag d. 18. november.

De ca. 270 1. g’ere, der startede på uddannelsen i 10 nye klasser efter sommerferien har netop afsluttet deres grundforløb og har nu valgt studieretning. Gymnasiet havde derfor inviteret forældrene til en orientering og en rundvisning og kantinen var fyldt til bristepunktet inden man gik ud i klasserne til yderligere informationer og lidt kaffe og kage. En veltilrettelagt aften, hvor gymnasiet orienterede om sit fokus på dannelsesopgaven, værdier og på faglighed.

Der går pt. samlet 760 elever på gymnasiet i Hadsten.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler