27. maj 2024

Forfatteraften i Bogormen Hadsten

I uge 37 er der Verdensboguge, og det fejrer man naturligvis i Bogormen Hadsten, blandt andet med en forfatteraften med den lokale Advokat, Søren Andreasen.

Til daglig er Søren advokat og indehaver af advokatfirmaet, Paragrafadvokaterne. Men hvad får en advokat til at skrive en Ungdomsroman? Og hvordan finder han ud af, hvad han vil skrive om? Hvordan laver han sin research? Og, hvordan holder han gang i skriveprocessen med et fuldtidsarbejde ved siden af?

Det og meget mere, kan du høre mere om tirsdag, den 8. september kl. 19.00 – 21.00 i Bogormen Hadsten.

Arrangementet er henvendt til unge mennesker i udskolingen, gymnasie- og handelsskoleelever samt andre unge på en ungdomsuddannelse som kunne have interesse i, at få nogle fif og gode råd til, hvordan man tilrettelægger sin tid ift. at skulle skrive, f.eks. en større opgave. Hvordan griber man forløbet an og hvordan forbereder man sig på indholdet.

Søren vil fortælle om sin egen process ift. at skrive en Ungdomsroman og der vil være mulighed for både at stille spørgsmål og få signeret sin bog.

Arrangementet koster kr. 50,- og billetter skal købes i Bogormen Hadsten. Ved køb af billet til arrangementet får du samtidig minus 20% rabat på dine køb den pågældende aften, den 08-09-20.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler