20. juli 2024

Forventer kampvalg til Sløjfens brugermøde

Der er brugermøde i Kulturhuset Sløjfen på søndag d. 1. marts. To af bestyrelsens nuværende medlemmer er på valg og det forlyder, at der er to nye kandidater, der har vist interesse for at deltage i bestyrelsesarbejdet.

Det glæder formand Jan Erik Elgaard. “Ja, i bestyrelsen glæder vi os blot over, at der er flere der gerne vil bidrage til bestyrelsesarbejdet. Jeg er sikker på, at den bevågenhed som Sløjfen har fået i f.m. den kommende udvidelse af huset og ungdomsklubbens ankomst har været en medvirkende årsag til at flere gerne vil være med til at præge udviklingen. Men jeg tror også at bestyrelsen ønsker om også at etablere en legeplads i snæver tilknytning til Sløjfen skaber interesse.”

Derfor håber vi, at så mange som muligt vil komme og deltage i brugermødet fra 10-12 på søndag. Sløjfen byder på et rundstykke, der er indlæg fra Forvaltningen og fra bestyrelsen og en af Musikskolens dygtige elever spiller klaver.

Husk at tilmelde dig hos Hadsten Bibliotek på tlf. 8964 1580 eller til formand Jan Erik Elgaard på mail@elgaardmancom.dk

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler