15. juni 2024

Frivillig caféen har fået sit navn

Den 3. april starter der en ny café op i Hadsten, som længe har gået under navnet “Frivillig Café”, men nu er det endelige navn fundet, så fremover hedder caféen “Café Snakbar”

Navnet blev fundet via en navnekonkurrence, og den dygtige ordsmed var Caroline Schneider Nielsen, der ud over æren, også vinder 10 kopper kaffe i Café Snakbar. Gruppen bag caféen fortæller i et opslag på facebook, at Café Snakbar med tiden, nok bare kommer til at hedde Snakbar, hvilket vel også giver god mening.

Caféen kommer til at ligge i den gamle “Minibazar” ved siden af politistationen og King Frisør, og bliver drevet af frivillige. Caféen er tiltænkt alle, men med særligt fokus på unge mennesker, og brætspil. Overskuddet fra caféen går til Røde Kors arbejde.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler