21. maj 2024

Fuld fart over feltet – Andreas og Frederik klar med ny virksomhed

De keder sig ikke de to brødre, Andreas og Frederik Bossow Angel, der sammen har flere virksomheder, og nu er klar med endnu en, nemlig Favrskov Padel, der starter op til april på Toftegårdsvej i Hadsten.

De to brødre har i forvejen IP Maskiner på Toftegårdsvej, som sælger industrimaskiner i alle afskygninger, og som er deres hovederhverv. Der ud over har de også LejStudentervogn.dk, hvor de har 18 lastbiler til at køre studenter rundt i over hele landet, hvilket må siges at være en meget sæsonbetonet virksomhed. Og nu er de så klar med seneste skud på stammen, som er i en helt anden boldgade, og en bold faktisk er et ret vigtigt element i virksomheden. De introducerer nemlig Padeltennis til borgerne i Hadsten, og lige nu er håndværkerne i fuld sving med at gøre hallen klar til brug, så den forhåbentlig kan tages i brug til 1. april.

Padeltennis er en blanding af squash og tennis, og kan spilles af både to og fire personer, indendørs og udendørs. Man spiller på et plastik underlag, hvor der er strøet sand ud over og bruger et bat til at slå med. Sporten er grundlagt i Spanien, hvor det kun er fodbold der er større lige nu.

“Vi spiller selv i Aarhus, og er blevet bidt af sporten, men det er ret svært at booke en bane, da der er så stor rift om tiderne, så nu laver vi bare en bane selv”, lyder det fra de to brødre, der har planer om to udendørs baner i nær fremtid.

“Til en start bliver det indendørs, men lige så snart, at vi har tilladelse til at lave baner udenfor, så går vi i gang, så vi i alt får tre baner. Vi har mulighed for at udvide med en bane mere, da den anden halvdel af hallen lige nu udlejes til Den Jydske Haandværkerskole i de kommende to år, men er interessen stor nok til fire baner, så kan vi inddrage hallen til den tid”

Der mangler stadig en del i hallen før den er klar til at tage i mod de første spillere

Det bliver baner af højeste kvalitet, som bliver lavet i samarbejde med Adidas, så der venter kommende brugere af banerne en oplevelse i deluxe-klassen, og de to brødre er spændte på, hvordan det nye projekt bliver modtaget.

“Der er ikke sparet på noget, det er virkelig nogle gode forhold der venter de kommende brugere. Der er 8 meter til loftet, så det bliver lige som når de professionelle spiller, og underlaget er det bedste der er på markedet lige nu. Banen er mest oplagt til fire personer, men kan dog bruges til en single, men her får man for alvor lov til at knokle så. Prismæssigt har vi lagt os på samme niveau som de omkringliggende baner, så en time kommer til at koste 200 kroner om formiddagen, mens eftermiddag og aften koster 300 kroner for en time. Det er måske ikke den billigste sport, men er man fire personer, så er det til at overkomme, tænker vi. Det er den hurtigstvoksende sportsgren i disse år, og banerne pibler frem over det hele, men derfor er vi da spændte på, om der er stor nok interesse for Padel i Hadsten, men vi har en klar tro på, at det nok skal blive et hit”

Der er gjort klar til et loungemiljø, hvor brødrene håber på, at man bliver hængende efter at man har spillet og får en øl eller vand samt lurer lidt tricks af hos de efterfølgende spillere. Man skal ikke være medlem, men booker banen ved hjælp af an app eller hjemmesiden, og så får man tilsendt en kode, der aktiverer lyset i hallen fem minutter før ens tid, og som slukker fem minutter efter ens tid er slut.

Hævet over banen er det planen, at indrette en lounge, hvor man kan slappe af efter kampen
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler