28. februar 2024

Velkommen til ByensNyt.dk/8370

Jeg besluttede mig for at etablere ByensNyt.dk, fordi jeg savnede et lokalt medie med 100% fokus på 8370, et medie der taler byen og vores lokalområde op, som deltager i de begivenheder, der finder sted og som fortæller om de mange gode oplevelser man kan få her i 8370.

Favrskov Kommune er et godt sted at bo og man er langt hen ad vejen lykkedes med at etablere en politisk foreningsmængde for Favrskov, der giver mening. Men når det så er sagt, så består Favrskov Kommune af stærke, individuelle og selvkørende lokalsamfund, der hver især har sin egenart.

Det har Hadsten og 8370 også. Vi er mange der brænder for byen og for lokalområdet og som synes, at det er vigtigt, at vi bevarer vores særpræg, at vi holder fast i vores lokale sjæl og bevarer og styrker vores handel, vores kulturliv, vores institutioner, vores sport. Og at vi bakker op om de mange foreninger og ildsjæle, der forsøger at gøre Hadsten og omegn til et endnu bedre sted at være.

100% Fokus på 8370

Med ByensNyt.dk/8370 er det vores mål, at skabe et medie, der har 100% fokus på 8370.

Ét sted, hvor vi, der bor i 8370 kan forholde os til det der sker, fordi det er tæt på os både fysisk og mentalt. Ét sted der fokuserer på lokale muligheder frem for begrænsninger. Ét sted, hvor vi kan glæde os med hinanden.

Det er der tilsyneladende flere der gerne vil og vi er superstolte over at se, hvor mange der allerede nu bakker op om ideen og som hver på sin måde ønsker at bidrage til et godt site for 8370.

Da jeg, som den første kontaktede Jonas Hooge og introducerede ham for idéen, var han straks med på ideen. Han har nu ansvaret som redaktør på ByensNyt.dk/8370 og siden da har flere skribenter og bidragydere allerede meldt sig på banen – det bliver så godt.

Vil du være med?

Bor du i Hadsten og har du lyst til at fortælle om dine oplevelser med byen, om din sport eller din forening, bor du i Hadbjerg, Voldum, Lyngå, Ødum, Galten eller en anden mindre by i 8370 og har lyst til at fortælle, hvad der sker her, så kontakt Jonas på: 25 45 64 15 eller på mail: redaktionen@byensnyt.dk .

Nu ved du, hvad vi gerne vil opnå med ByensNyt.dk/8370, og vil du også følge med i den fortsatte udvikling, så tilmeld dig og modtag vores nyhedsbrev.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler