18. januar 2022

Jeg kan kun smile, hver gang jeg kører forbi

Gadespejlet ByensNyt maj 2021 af Poul Kreativ Sørensen

”Gadespejlet”… interessant overskrift der kan tolkes i mange retninger. Jeg vælger at tolke det som vores lokalsamfund set ud fra min lille verden.

Kort om mig – jeg blev født i Ødum – ja faktisk var det lige før jeg blev født på vej op ad ”Fibo bakken” da bilen løb tør for benzin… men det er en helt anden historie 😊

Jeg har slået mine folder i Hadsten siden Ungdomsklubben på Kirkevej. Jeg er gift og har 2 dejlige børn som også er opvokset og skolet i Hadsten.

Jeg driver min lille forretning ”Kreativ Marketing” på Ågade, hvorfra jeg til daglig betragter verden. Jeg elsker simpelthen denne lille by. Jeg føler et sammenhold og et fællesskab, hvad enten det gælder forretning, sport, kultur etc. Jeg håber også evt. tilflyttere vil tage det til sig, og deltage i det pulserende liv og kulturelle tilbud der rører sig, så vi sammen kan bevare den specielle ånd og puls man kan fornemme og være en del af i et mindre lokalsamfund. Det være sig at benytte de lokale forretninger, – kigge ned i byen når Hadsten Handel laver arrangementer osv. ligesom bl.a. HSK gør en kæmpe indsats for at holde vore unge aktive. Frivillige kræfter – det er guld for et lokalsamfund – stor respekt.

Rotary, revy og golf

Selv har jeg deltaget i en del, som har givet mange positive oplevelser
Jeg har i ca. 20 år været en del af vores lokale Rotary Klub, som er et fantastisk lokalt- og verdensomspændende netværk for forretningsdrivende, og samtidig støtter en del humanitært arbejde økonomisk. Skaterramperne på Sunds plads er et af de lokalprojekter vi fik sat i værk, og jeg kan kun smile hver gang jeg kører forbi, og ser de unge hygge sig og bruge deres kræfter på deres løbehjul.
Team Rotary Favrskov – cykelholdet som efterhånden er landskendt, – har gennem årene samlet små 3 millioner kroner ind til humanitært arbejde – det er alligevel en del.
Vi har jo hvert år vores traditionsrige hygge og tovtrækning på Lilleåmarked med Lions Club.
Fotoet kan måske illustrere at man ikke skal give op, blot fordi man står i vand til halsen 😊

Vi har jo også en revy her i Hadsten. Favrskovrevyen har jeg været en del af siden opstart, både som tekstforfatter, sangskriver og også på de skrå brædder. Det er ret tidskrævende, og hvert år siger jeg, at nu må der nye kræfter til, men når så det hele forløser sig, og man ser alle de glade publikummer, og ikke mindst rosende ord… ja, så måske der lige kan klemmes endnu en sæson ind

Hvis jeg skulle være så heldig at presse en halv fridag ind en dag solen skinner, så er det ud i det grønne på golfbanen. Slukke mobilen og så ellers nyde naturen og godt selskab. De små 10 kilometer man går på en runde er ren mental afslapning. Point er sekundært – (medmindre man vinder selvfølgelig) 😊

Hadsten Mesterskabet har jeg også været så heldig at være medarrangør af – for 15. år i træk. Her kan man virkelig tale om positive mennesker. Det er en dag der bliver set frem til, og alle de glade golfere mødes på tværs af klubber, kun med en fællesnævner – Hadsten. Mange ser kun hinanden denne ene dag om året – gamle skolekammerater, kolleger, forretningsforbindelser m.v. En dejlig sport hvor alder ikke har nogen betydning. Fantastisk far/søn sport.

Nyopdagelser” på cykel

Det nye i mit/vores liv er cykling. Jeg er ikke den store cykel entusiast. Jeg har i mange år haft den fineste cykel hængende, men den har ikke kørt over 10 km. 😊 Så fik vi elcykler… jow jow… det kan jeg varmt anbefale. Vi cykler snilt en lille aftentur på 20 km. Jeg tror mange har det ligesom jeg – det blæser – det er op ad bakke etc. – man kommer ikke lige afsted. På en elcykel kommer man i det mindste afsted, og på en god måde. Der er så mange smukke små veje i Favrskov som bliver ”nyopdaget” fordi man kommer helt ud i krogene.

Nå, jeg må tilbage til arbejdet
Jeg vil ønske alle en rigtig fantastisk sommer.

Med venlig hilsen Poul

Poul Sørensen – også kendt som Poul Kreativ er indehaver af Kreativ Marketing i Hadsten. Han er manden bag “Ugens Streg” som han gennem mange år tegnede og hver uge leverede til den lokale avis. Han står også bag et hav af sange og tekster til revyer etc.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
scattered clouds
6.1 ° C
6.9 °
4.7 °
94 %
7.3kmh
32 %
tirs
6 °
ons
6 °
tors
1 °
fre
2 °
lør
4 °