17. juni 2024

Gadespejlet Hadsten

Gadespejlet

I den Danske Ordbog er gadespejlet beskrevet som sammensatte spejle der er monteret uden for et vindue på et hus, således at man indefra kan iagttage, hvad der sker på gaden til begge sider”.

På ByensNyt vil vi på samme måde også have et gadespejl. Her vil en lokal skribent hver måned kigge tilbage og frem og fortælle, hvad der sker i 8370 set fra skribentens gadespejl.

I Gadespejlet får vi sjældent øje på lokale skvadderhoveder, bøgetosser eller skvatnavler.

I Gadespejlet føler vi heller ingen særlig trang til at udskamme noget, brokke os eller fokusere på det negative.

Glæd dig til Gadespejlskommentarer fra bl.a.: Susanne Larsen, Niels Chr. Selchau Mark, Isabell Friis Madsen, Anders G. Christensen, Mette-Marie Bang Nikolajsen, Peter Winding, Gitte Rørbæk Løcke, Poul “Kreativ” Sørensen, Marie Hedegaard Thomsen m.fl.

I gadespejlet vil vi have lov til at glæde os, glæde hinanden og tale byen, det lokale liv og de mange gode aktiviteter op.

“Den der kan glæde sig over lidt – kan glæde sig over meget”.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler