27. maj 2024

Genbrugspladserne har lukket – Dagrenovation tømmes foreløbigt

Der har været godt vejr i denne weekend, hvilket måske har fået folk i haverne, men lige foreløbigt, kan man ikke komme af med sit haveaffald.

Favrskov Forsyning meddeler nemlig, at genbrugspladserne har lukket, foreløbigt indtil 30. marts. Dog har Hadsten Genbrugsplads åben for erhvervskunder. Til gengæld bliver der stadig tømt dagsrenovation indtil videre fortæller Sara Funch, direktør i Favrskov Forsyning.

“Som situationen er nu, bliver både genbrugsbeholderen og beholderen til dagrenovation tømt som planlagt. Vi er naturligvis løbende i dialog med vores renovatører, så vi hele tiden ved, om de kan indsamle affald eller ej”, lyder det fra Sara Funch.

“I Favrskov spildevand opretholdes et kriseberedskab. Drejer henvendelsen sig om noget, der ikke er akut, er der bedst at sende os en mail. I yderste nødstilfælde kan man kontakte vores vagttelefon”, pointerer Sara Funch.

Dog kører tømningsordningen for septiktanke som normalt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler