22. maj 2024

Glade Gitte – 40 år i Hadsten Børnehave

Gitte Rasmussen har med sit glade væsen gennem de sidste 40 år været en stor inspiration for børnene i Hadsten Børnehave på Lindevej. Det har resulteret i, at hun nu er hædret med Dronningens Fortjenstmedalje for sin store indsats. Det fortæller Favrskov Kommune på kommunens Facebookside.

Pædagogmedhjælper Gitte Rasmussen er kendt for sit glade væsen og masser af byens børn har gennem tiden søgt trøst hos Gitte eller fået et pust på knæet og et plaster på efterfulgt af et positivt; “op igen!”, hvis de er faldet på legepladsen. Hun har altid været klar med en historie og været en god hjælp og heller ikke selv holdt sig tilbage med udklædning til fastelavn eller med sjove ideer til børnenes gaver til forældre og bedsteforældre.

Nu oplever hun endog, at de børn, hun havde i børnehaven for år tilbage selv kommer med deres børn, så de kan få de samme dejlige stunder med Gitte, som forældrene havde.

ByensNyt ønsker Gitte et kæmpe tillykke med medaljen og det flotte jubilæum.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler