17. juli 2024

God tilslutning til Sparekassen Kronjyllands børneløb

De svedigste house-rytmer ledsagede i går de mere end 150 deltagere i Børneløbet eller Spar Kron-løbet som det også kaldes, idet man havde valgt at hidkalde en DJ, der kunne hjælpe med til at holde dampen oppe.

Gaderne fyldtes af spilletrøjer fra de lokale klubber, judodragter og spejderuniformer, da de mange børn og unge begav sig ud på ruten efter en god opvarmning af to Randers FC spillere og der kom hurtigt sved på panden i sommervarmen.

Mange forældre og tilskuere havde fundet ved til Søndergade for at heppe på de unge. Der blev kæmpet for sagen og de engagerede medarbejdere fra Sparekassen kronjylland serverede både popcorn og vand, for der var brug for både salt og vand i varmen og Simon Buus styrede slagets gang ved mikrofonen.

Mon ikke Børneløbet er en tradition der er kommet for at blive?

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler