28. februar 2024

Hadsten Bio – nu med nye stole

Hadsten Bio fortæller på deres Facebook-side, at man er i fuld gang med en renovering af salen og har nu monteret de fleste af de 112 nye komfortable stole, som bliver med vip i ryggen – også på de fire første rækker.

Der er monteret ny sidebeklædning, nye loftslamper og lys til væg og scene og nu mangler man blot at trække kabler til lys ved trinene, så det bliver let for biografens gæster at finde sin plads, inden man kan montere de sidste stole.

Lyden bliver også endnu bedre i den nyrenoverede sal og lyden vil strømme ud fra 14 helt nye højttalere. Biografen forventes at åbne igen d. 30. august, hvor du med den nye lyd kan opleve ANDRÉ RIEU’S MAGICAL MAASTRICHT: TOGETHER IN MUSIC.

Bestil billeter på: Hadsten Bio

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler