1. december 2023

Hadsten er IKKE lukket helt ned

I avisernes overskrifter har man de seneste dage kunnet se, at Danmark lukker ned.

Der er da ganske fornuftigt nok også flere skoler, institutioner, kulturudbud og kontorer, der er lukket og organisationer og virksomheder, som har sendt medarbejderne hjem for at arbejde hjemmefra også her i byen.

Men der er også mange på arbejde stadigvæk. Ikke bare i dagligvarebutikkerne som i dise dage bliver ribbet for for konserves og toiletpapir men også i de andre butikker, hvor du køber tøj, bøger, sko, computermus, helsekost, parfume, perler, søm, snekæder, dyrefoder og fotoudstyr står indehaverne og de ansatte klar til at tage i mod dig. Og hos frisører, ejendomsmæglere og autoværksteder er hjulene også i gang.

I Søndergade skinnede solen i dag da ByensNyt kom forbi. Husk, på at de handlende er med til at sikre, at vi har en levende by. Er du hjemme i denne tid og du ikke er i risikozonen, så gå en tur ned i byen, hold dig på behørig afstand af andre, vask og afsprit dine hænder og nyd, at du har tid til at gå og kigge på de mange nye forårsvarer som er kommet i byens butikker.

Risikoen ved at besøge en af byens udvalgsbutikker er pænt mindre end den du pådrager dig i køen i BILKA.

Og hvis du kan, så tænk over, hvornår du handler dagligvarer. Se her hvad personale i Kvickly Hadsten i aftes skrev på deres Facebook profil:

Sikke en vild dag vi har haft i dag! Vi er tømt godt ud på, brød, mælkeprodukter, kød, frugt & grønt. Vi får leveret friske varer hver eneste dag, og der er rigeligt til alle, hvis I handler ind som normalt 😀 SÅ: Vi opfordrer folk til at tage den med ro.

❌OPFORDRING❌
“Betal med Scan og betal, når I handler, for at undgå unødig kontakt med personalet og andre kunder. Benytter I de almindelige kasser, så benyt betalingskort og undgå kontanter. De første medarbejdere møder ind kl. 05.00 og fylder varehuset op med friske forsyninger, så vi er klar fra kl. 07.00 til at åbne op igen 😀 Rigtig god aften til alle!” 

“Hilsen Personalet Kvickly Hadsten!!”

Lad os stå sammen i denne tid (bare ikke for tæt 😀) og støt byens butikker og servicetilbud. De står klar til at tage i mod dig.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler