30. maj 2023

Hadsten Handel hygger om kunderne hele julen

Fra på Lørdag og de efterfølgende weekender frem til jul, sørger Hadsten Handel for, at der sker lidt ekstra i byen, når du er ude for at handle ind til jul.

På lørdag kommer Lions Club Hadsten ned i Søndergade, hvor de julehygger med gløgg, æbleskiver, tombola samt juleboder langs gaden, som er spærret af. Der ud over kommer toget “Futte” og kører rundt. Det er fra klokken 10-13.30.

Ugen efter kan børnene komme gratis i biografen om lørdagen, hvor der vises Frost 2 i Hadsten Bio klokken 11. Billetter kan afhentes i Bogormen Hadsten. Om søndagen er der ponyridning ved Favrskov Rideklub, fra klokken 12-14 i Søndergade, og dette er også gratis.

Weekenden efter, 12. og 13. december, gentages programmet fra ugen før, samme tid og sted.

Den 19. og 20. december kan man møde Julemanden i byens gader og butikker, hvor han deler julegodter ud fra klokken 11-13. Om søndagen kan man lige nå en sidste ridetur med Favrskov Rideklub, igen fra klokken 12-14.

Julemanden er tidligere spottet i byen, og efter sigende skulle han dukke op igen den 19. og 20. december
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler