23. september 2023

Hadsten har skiftet til sommerdæk

Går du en tur gennem Søndergade vil du se, at byen nu er smykket med de flotteste sommerblomster i friske farver i kreative kummer lavet ud af brugte bildæk.

Som Blomster-Lars udtrykte det, da ByensNyts udsendte passerede ham på en aftentur onsdag aften, “så har byen bare skiftet til sommerdæk”.

Automekaniker Thomas Bach har samlet bildæk til side til kummerne og Tømrermester Vagn Skovby har sat bunde i og så har Lars været i gang med at tilplante de nye kummer med smukke sommerblomster, så der kan komme lidt farver i gadebilledet.

De handlende skal så selv stå for pasningen, men med Lars på sidelinjen, så må både blomster og handlende jo siges at være godt dækket ind.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler