15. juni 2024

Hadsten Højskole åbner igen 1. juni

Efter mere end elleve uger uden elever på Hadsten Højskole, er der nu endelig sat en dato på, hvornår eleverne kan få lov at vende tilbage.

1. juni får forårsholdet igen lov at flytte ind på de værelser, som de har måtte undvære siden 12. marts. Noget der glæder forstander Jacob Kjærsgaard Mortensen:

“Det har været en meget mærkelig periode her på højskolen, som alle andre steder. At stå med et fyldt elevhold den ene dag og en tom skole den næste – det var næsten ikke til at forstå. Samtidig har vi haft nogle unge mennesker, der i den grad har savnet højskolelivet og deres venner. Derfor glæder det mig også rigtig meget, at vi nu får en mulighed for at afslutte dette forår sammen med dem”, siger han i en pressemeddelelse.

Myndighederne har åbnet for, at højskolerne allerede fra den 27. maj igen kan åbne for elever. Dog åbner Hadsten Højskole først 1. juni. Det sker som en konsekvens af, at lærerne blevet pålagt at afholde ferie i denne uge, fordi de har valgt at forlænge elevernes ophold med to uger, hvor lærerne ellers normalt ville afholde ferie.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler