14. juli 2024

Hans Christian fra Lyngå gik pludselig viralt

I disse dage er der nok mange der har set Clemens Knejterne og deres nye version af Rasmus Seebachs nummer “Øde ø”, der i deres version hedder “Sammen hver for sig”

Sangen er et lille bidrag til kampen mod corona, og har i den grad fået masser af opmærksomhed, og er blevet vist både på TV og delt af diverse youtubere og bloggere. Med i koret er også Hans Christian Brun-Jensen, der bor i Lyngå og til dagligt går på Favrskov Gymnasium, og ham talte ByensNyt.dk med tidligere i dag. Han var tydeligvis overrasket over, hvor meget den er blevet set, men også glad for, at den er blevet modtaget så positivt.

“Vi havde i forvejen sangen med Rasmus Seebach i vores repertoire, så derfor var det ikke så svært at lave den, fordi vi i forvejen havde øvet melodien og dermed havde styr på, hvilke stemmegrupper vi er i. En fra koret har lavet den nye tekst og så har vi indspillet den hver for sig, og så er den blevet sat sammen til sidst”, fortæller Hans Christian og fortsætter:

“Vi havde på ingen måde regnet med, at det ville blive sådan en succes, men det er jo bare fedt, at folk synes om sangen og vores bidrag til den krise vi er i lige nu”

Lige som mange andre, går Hans Christian derhjemme, men kan godt få tiden til at gå, da der både er skolearbejdet at tænke på, og så bliver der stadig øvet i forhold til koret.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler