6. december 2023

Hav tålmodighed: Mundbind på vej til Matas

Der er i den grad kommet gang i salget af mundbind, så meget at der flere steder meldes udsolgt, men nye forsyninger er på vej.

Efter at det forleden blev et krav, at man skal bruge mundbind i den offentlige trafik, blandt andet i Favrskov Kommune, så er der helt naturligt blevet stor efterspørgsel, og både apoteker og Matas har haft svært ved at følge med.

Hadsten Apotek skriver på deres facebookside, at de stadig har mundbind, mens der lige nu er udsolgt i Matas i Søndergade.

“Vi gør alt, hvad vi kan, men der er enormt stort pres lige nu, så alle efterspørger mundbind. Vi havde nogle pakker i går, men de er solgt, og derfor havde vi håbet at der kom nye forsyninger i dag, men det ser desværre ud til, at der går nogle dage endnu, før vi får en stor leverance fra vores hovedlager”, lyder meldingen fra Hanne Brandbyge Ørholst, der er daglig leder i Matas Hadsten.

Hun tilføjer, at det er muligt at bestille mundbind online på kædens hjemmeside, og at der i næste uge kommer mundbind hjem, hvor det bliver muligt at skifte indlægget i mundbindet, således at resten kan genbruges.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler