13. juli 2024

Indvielsen af bro udsat til marts

Broen over Randersvej skulle egentlig have været klar til brug for trafik 12. februar, men frost og sne har gjort, at man nu først forventer, at kunne tage broen i brug den 19. marts.

Broen har siden december været færdig i forhold til, at trafik kan passere under den, og man har siden da arbejdet med, at gøre den klar til brug for passerende trafik over Randersvej. Dette arbejde er blevet markant forsinket af vintervejret, og man forventer derfor nu, at broen først er klar den 19. marts. Broen forbinder Skovvej med Nørregade, og benyttes også flittigt af elever til Den Jydske Haandværkerskole samt Favrskov Gymnasium.

Der er stadig et stykke vej, før broen kan benyttes, men ByensNyt kunne ved selvsyn konstatere, at der arbejdes på sagen.
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler