15. juni 2024

”Jeg elsker glimmer, så den fik ikke for lidt!”

Bagedystdeltager Ann Christina Friis Thomsen fra Hadsten havde en stor oplevelse ved først at være med i Den Store Bagedyst og senest i den store Jule- og Nytårsbagedyst.

Jeg havde slet ikke drømt om, at jeg ville få muligheden for at være med igen og da jeg så hørte, at jeg denne gang skulle bage sammen med en makker var jeg ikke mindre forventningsfuld” fortæller Ann Christina Friis Thomsen til ByensNyt.

”Det tog fire dage at indspille de to afsnit som er blevet vist hen over jul og nytår”, fortæller hun ”og det har været rigtig spændende at være med til. Da jeg lige efter sommerferien takkede ja, til at være med igen, vidste jeg ikke, hvem jeg skulle bage sammen med og at det så blev Beate, det er jeg virkelig glad for.”

De to deltagere kendte ikke hinanden inden og var begge spændte, men det viste sig at være et virkelig godt match fortæller Ann Christina: ”Selv om vi er meget forskellige komplementerede vi hinanden rigtig godt og vi har bare haft det så sjovt sammen”.  

Et stort set up

Der er mellem 20 og 30 personer med når optagelserne kører og de vasker op for deltagerne, filmer, laver lyd, fylder op i skuffer og holder styr på tingene.

Inden programmet går i luften bliver deltagerne stylet af makeupartisten Kenneth Adelhardt. ”Ét er at han er dygtigt til at få os til at se godt ud, men han formår samtidig at få os til at slappe af, så vi føler os godt tilpas”, fortæller Ann Christina. ”Personligt elsker jeg bare glimmer, så den fik ikke for lidt på øjenlågene”, griner Ann Christina, og på spørgsmålet om, hvem der spiser de mange lækre kager som deltagerne laver i udsendelsen fortæller hun: ”Det gør vi selv, sammen med hele produktionsholdet, så det var noget af et kagebord, vi kunne gå ombord i bagefter. Mums!”

De oprindelige bagedystkonkurrencen fandt sted i et telt på Clausholm Slot men denne gang var de henlagt til et studie på DR i Århus.

Vil du følge med i Ann Christinas oplevelser, har hun sin egen blog. De anvendte fotos er hentet herfra. Bloggen finder du her.

Ann Christina med bagemakkeren Beate.
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler