15. juni 2024

Jeppe helt klar til DM efter besøg hos Fysioshop

Det lokale cykeltalent, Jeppe Aaskov Pallesen, er ved at finpudse formen op til DM i landevejscykling, der afvikles på søndag. Forleden var han forbi Fysioshop, der kunne hjælpe med nye såler.

Der er intet overladt til tilfældighederne, når elitesportsfolk skal i kamp, og det gælder også for Jeppe Pallesen, der kører for Team Coloquick og er bosiddende i Hadsten.

Han har gennem længere tid døjet med sovende fødder under de lange træningspas. Heldigvis har Hadsten et sted, hvor de er specialister i den slags, så efter en konsultation hos Karsten i Fysioshop, har Jeppe fået de helt rette såler til sine cykelsko, der gerne skulle afhjælpe problemerne.

“Jeg synes det er fedt, at vi kan hjælpe sådan en som Jeppe, så han lige kan yde de sidste procenter. Det er små ting, der gør en stor forskel, og derfor er vi altid glade, når vi kan få elitesportsfolk til at yde de sidste procenter. I forhold til Jeppe, der har vi specialkonstrueret hans såler, så de passer lige præcis til ham, og han kan allerede mærke, at problemerne er løst, så det er fedt”, lyder det fra Karsten Høgh til ByensNyt.dk, og tilføjer:

“Det er vigtigt at fastslå, at vi også hjælper den helt almindelige motionist eller hvad det nu måtte være, således at de får den helt rette løsning til netop dem”

Se eller gense videoen med Jeppe fra i foråret, hvor ByensNyt.dk var med på en træningstur

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler