23. september 2023

Jul i byens butikker (4)

Vi er rykket fra Bogormen i går og ned til Butik Nathalie, i Facebook Hadsten og ByensNyts julekalender, hvor Michelle og Lotte tager i mod.

Lotte Thurley der ejer Butik Nathalie, er i fuld gang med en ekspedition af to glade kunder, så ByensNyt får en snak med Michelle, der ud over at hjælpe til i butikken, også arbejder i Netto.

“December står på arbejde, og meget af det, men det passer mig helt fint. Jeg kan bedst lide, at der sker noget, og det må man sige der gør, både her i Butik Nathalie og Netto. Det ser ud til, at det bliver en fin december, her i butikken, så det er vi glade for. Der kommer selvfølgelig mange lige nu, i forbindelse med julegaver, men også mange der skal have lidt ekstra til sig selv”, fortæller Michelle.

Hvad der ender med at blive julehittet i år, synes hun er svært at spå om, men et godt bud er butikkens nye morgenkåber, nattøj samt undertøj. Michelle er også i fuld gang med at pynte butikken op, men mangler lige de sidste ting.

“Jeg tror at vores nattøj og vores nye morgenkåber samt undertøj, bliver noget af det, som kommer til at ligge under juletræet, det er altid noget, som folk kan bruge. I forhold til pyntning af butikken, så er jeg ikke helt færdig, men jeg skal nok nå det”, forsikrer hun grinende, og fortæller videre, at hun ikke selv har de helt store juletraditioner.

“Efter at mine børn er flyttet hjemmefra, så har julen ikke det samme fokus mere. Jeg holder juleaften med familien den 23. december, og så skal jeg ellers arbejde både den 24, 25, 26 og 27 december i Netto, så julen står i arbejdets tegn, hvilket er helt fint”.

Julemanden står normalt udenfor, men grundet det noget våde vejr, havde han fået lov til at komme indenfor i dagens anledning.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler